Turbózd fel immunrendszered!

2021.08.07

Több energiát szeretnél? Ma már mindenki szed valamilyen immunerősítőt, a drogériák és gyógyszertárak polcai tele vannak a különböző minőségű étrend kiegészítőkkel. Sokszor mindennek ellenére mégsem nyújtanak elegendő védelmet. Miben más a svéd egészségprogram immunerősítő terméke?

Az Xtend összesen 23 nélkülözhetetlen vitamint és ásványi anyagot, valamint sütőélesztőből kivont, tisztított 1-3, 1-6-bétaglükánt tartalmaz.

Mire jó a béta-glükán?

"Béta-glükán napi szedése 66%-kal csökkenti a felső légúti fertőzések gyakoriságát. Ez a természetes összetevő segít megőrizni az egészségünket és csökkenti a betegség időtartamát." US Clinical Research organisation H&J CRO International Inc.

  • Erősíti az immunrendszert és felkészíti arra, hogy egy esetleges fertőzésre gyorsan reagálhasson. (kórokozókkal, vírusokkal, baktériumokkal, gombákkal szemben vagy éppen kemoterápiás kezelés után)
  • Klinikai vizsgálatok alapján hatásos bizonyos daganattípusok kezelésében.
  • Javítja a krónikus bőrbetegségekben (pl. ekcéma, atópiás dermatitisz) szenvedők állapotát.
  • Magas koleszterinszinttel rendelkező betegeknek szintén ajánlott, mivel kísérletek szerint képes csökkenteni az összkoleszterin szintet és az LDL koleszterin szintet
  • Javasolt lehet még szedése antibiotikumok mellett, gombás fertőzések, fekélyek esetén valamint égési sérülések esetén sebgyógyító hatása révén
  • Várandósságban a béta glükán magzatvédő hatását mutatták ki (fertőzésekkel szemben)

Mivel a béta-glükán által aktivált immunsejtek élettartama legfeljebb nagyjából két nap, így a védelmi hatást addig élvezhetjük, ameddig szedjük.

Az Xtendben található B-vitaminok (B1-B12) és ásványi anyagok, mint a réz, magnézium, jód és mangán fontosak a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatok megfelelő működéséhez. Megtalálhatóak még benne a D-, C- és K-vitaminok, a magnézium, a mangán és a cink a csontok és ízületek megfelelő működéséhez.

Mindemellett a sok jó mellett a cég a vegán étkezőkre is gondol, így az Xtend vegán változatban is kapható.