SÚLYKONTROLL

LeanChake Chocolate


A LeanShake finom és tápláló ételpótló a fogyáshoz. Használja a zsírvesztéshez és az izmok felépítéséhez, és egyidejűleg egyensúlyba hozza a mikrobiomot, a bél egészsége érdekében.

A LeanShake magas fehérjetartalmú és élelmi rosttartalmú, vitaminokat, ásványi anyagokat és számos más tápanyagot tartalmaz. Glutén és szója mentes, rendkívül alacsony glikémiás index / glikémiás terheléssel rendelkezik, és csak természetes ízeket tartalmaz.

Tartalom: 16 x 30 g (adag csomag)

Törzsvásárlói ár € 45,00 (4,00 cr)

Kisker ár€ 55,00 

  • Rendelhető még eper, vanília és erdei gyümölcs ízben


A ZinoBiotic+ 8 természetes élelmi rost gondosan kialakított keveréke. Ezek a rostok a vastagbélben szívódnak fel, ahol támogatják a jótékony baktériumok elszaporodását. A ZinoBiotic+ segít csökkenteni a vércukorszint étkezések utáni megemelkedését, és fenntartani a megfelelő koleszterinszintet. A rostok elősegítik az egészséges bélműködést.

Tartalom: 180 g

Törzsvásárlói ár € 24,00 

Kisker ár€ 33,00

Energy Bar Nut & Seed 
A mandulával, datolyával, inulinrosttal és szuper magokkal dúsan töltött, nagyszerű ízű Energy Bar (energiaszelet) tökéletes edzés előtt vagy után, illetve menet közben is. Természetes, vegán, GMO-mentes és csak természetben előforduló cukrokat tartalmaz.

Ennyiért juthatsz hozzဠ12,00 

Kisker ár€ 17,00 

Protein Bar Lemon Cheesecake

A Zinzino Fehérjeszeletet az egészségtudatos és aktív emberek számára fejlesztettük ki, akik útközben, illetve edzés előtt vagy után szeretnének enni vagy csak egy egészségesebb snacket keresnek. Tudósaink keményen dolgoztak, hogy elérjék a legkiválóbb és legfinomabb összetevők kombinációját. Citromos sajttorta ízben.

Tartalom: 4 x 45g

Törzsvásárlói ár€ 12,00

Kisker ár€ 16,00 

Megvásárolható citromos sajttorta és csokoládé ízben.