BLOG

Több energiát szeretnél? Ma már mindenki szed valamilyen immunerősítőt, a drogériák és gyógyszertárak polcai tele vannak a különböző minőségű étrend kiegészítőkkel. Sokszor mindennek ellenére mégsem nyújtanak elegendő védelmet. Miben más a svéd egészségprogram immunerősítő terméke?

Vizen dinsztelni a hagymát? Igen! Egyszerű, egészséges, olcsó. A hagyma vízen történő megdinsztelésével még édesebbé is válik a hagyma íze. Amikor már forró a víz, tedd bele az apróra vágott hagymát és párold magas hőfokon. Kipróbálhatod még borban vagy zöldséglében is.

A BalanceOil+ teljesen természetes eredetű étrendkiegészítő, amely nagy arányban tartalmaz olívapolifenolokat, omega-3 zsírsavakat és D3-vitamint. Szabályozza és fenntartja a szervezet EPA- és DHA szintjét, valamint omega-6:3-egyensúlyát, megvédve a sejteket az oxidációtól. Prémium minőségű olajkeverékei vadon fogott kis halakból és korai extraszűz...

Szerencsére ma már egye több helyen olvashatsz az agy-bél tengelyről, hiszen mára már bizonyított tényt, hogy a bél és az agy illetve a bél és az immunrendszer kommunikálnak egymással.

Igen, létezik egy olyan halolaj, mely képes szabályozni és fenntartani az omega-6:3-egyensúlyát a szervezetben. Ez a Zinzino Balanceoil. Az ideális omega-6:3 arány pedig 1:1 és 1:4 között van.

Egyre több helyen találkozhatsz befőttesüvegekbe dunsztolt zöldségek fotóival az interneten, fermentálás címszóval. De miben is különbözik például az így télire eltett uborka a bolti bébiuborkától?